Chaufförer/Operatörer till Malmberg Miljöhantering i Växjö

Vi är ett innovativt miljö- arbetsmiljö- och kvalitetscertifierat serviceföretag som hjälper små och stora industrier, byggföretag, kommuner och privatpersoner med avloppsspolning, slamsugning, torrsugning och TV-inspektion. Vi utför våra uppdrag tryggt, säkert och alltid med miljön i fokus. Vi expanderar i Växjöregionen och förstärker nu med ytterligare Chaufförer/Operatörer.

Malmberg Miljöhantering

Arbetsbeskrivning

Från vår Växjöfilial utgår du med någon av våra miljöhanteringsfordon och arbetar mobilt med avloppsspolning, slamsugning, vacuumsugning eller TV-inspektion. Du kommer bland annat utföra tömning av slamanläggningar, spola avloppsledningar eller vacuumsuga torrt material vid till exempel byggarbetsplatser/industrier. Du arbetar självständigt men du ingår i ett team. Arbetet är dagtid men jour ingår i tjänsten. Ditt verksamhetsområde är Kronobergs län.

Vem söker dig som:

  • har C-körkort, YKB, (CE är meriterande)
  • har erfarenhet inom bygg, anläggning, VVS eller liknande
  • är serviceinriktad och sätter alltid kunden i fokus
  • är i fysisk god form
  • gillar att ta egna initiativ och lösa problem som kan uppstå.
  • har datorvana och kan arbeta digitalt i din operatörsroll

Vi erbjuder

Malmberg Miljöhantering är ett stabilt, framgångsrikt, växande miljöteknikföretag. Vi startar nu upp en ny filial i Växjö och erbjuder en spännande framtid för rätt person där verksamheten i regionen kommer expandera kraftigt framöver. Du ingår i ett team som kommer växa med tiden.

Malmberg Miljöhantering har modern fordonspark och ser alltid till att vara uppdaterade på ny miljöhanteringsteknik. 


Kontakt

Läs mer om oss på  www.malmbergmiljohantering.se.  Vill du veta mer om tjänsterna? Ring vår driftchef i Växjö, Per Sundbom, 076- 639 59 75, per.sundbom@malmberg.se

Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Ansökan skickas till mail: jobb@malmberg.se senast 31/3 2017

 

Sök tjänsten här!